BIZNES DIGJITAL

Ne ju ndihmojmë të digjitalizoni biznesin tuaj.
Për më shumë klientë, më shumë të ardhura dhe më shumë sukses.

Pse Biznes Digjital?

Më shumë klientë. MË shume para.
Më shumë SUKSES.

MË SHUMË KlientË

Edhe në botën e sotme dixhitale, sipërmarrësit nuk dinë të gjenerojnë klientë në internet në mënyrë që të rrisin shitjet e tyre dhe të sigurojnë suksesin e biznesit.

MË SHUME PARA

Më shumë dukshmëri në Internet gjeneron më shumë konsumatorë dhe më shumë të ardhura. Më shumë të ardhura mund të investohen në dukshmëri edhe më të madhe.

MË SHUMË sukses

Ne e përkufizojmë suksesin sipërmarrës kur themeluesi tërhiqet nga biznesi operativ dhe punon në rritjen strategjike të kompanisë në vend që të bëjë detyra që ekipi i tij duhet të bëjë në mënyrë të pavarur.

Si funksionon?

Tek ne keni gjithnjë në krah ekspertë të cilët ju mbështesin në çdo hap të rrugës. Në fund, ju keni një biznes digjital që gjeneron automatikisht kërkime të klientëve për produktin ose shërbimin tuaj. Ju kursen kohë përmes proceseve të automatizuara dhe mund të shkallëzohet sipas kërkesës.

Hapi 1

Gjithçka fillon me një produkt / shërbim

Ju do të mësoni se si të pozicionoheni në tregun digjital me produktin ose shërbimin tuaj, në mënyrë që të mund ta paraqisni biznesin tuaj në mënyrë efektive në Internet.

HAPI 2

Krijimi i ofertës tuaj online

Pastaj krijoni një ofertë në të cilën ju paraqisni përfitimet e produktit ose shërbimit tuaj. Ju do të mësoni se çfarë e bën një ofertë tërheqëse dhe cilat gabime duhet të shmangni.

HAPI 3

Ndërtimi i uebfaqes tuaj

Ju krijoni një faqe në internet në të cilën mund të paraqisni dhe shisni ofertën tuaj. Kjo faqe në internet nuk do të paraqesë vetëm informacione, por do të shesë. Ne do t’ju tregojmë se si ta bëni këtë pa ndonjë përvojë teknike paraprake.

HAPI 4

Shitje efektive në internet

Të ardhurat gjenerohen përmes shitjeve. Ju do të mësoni se si të përgatitni një proces efektiv të shitjeve në mënyrë që të lidheni me klientët në internet dhe t’i bindni ata për ofertën tuaj.

HAPI 5

Dukshmëria në internet

Oferta më e mirë është e padobishme nëse procesi i marketingut nuk është optimal. Me strategjitë tona ju do të rritni me shpejtësi shikueshmërinë tuaj në Internet. Kështu që nuk postoni më në Facebook dhe askujt nuk i intereson. Dhe për t’u adresuar klientëve tuaj pa humbur shumë kohë dhe para.

HAPI 6

Fillimi i biznesit tuaj digjital

Është koha për të pushtuar tregun me biznesin tuaj digjital. Për ta bërë këtë, ju kombinoni uebfaqen tuaj, ofertën dhe teknikat e marketingut së bashku me një proces të fortë shitjesh.

FAQ

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta

Programi ynë është për ata që tashmë kanë një produkt ose njohuri / aftësi profesionale dhe kanë pak ose aspak njohuri se si funksionojnë shitjet në internet për të rritur të ardhurat.

Në hapin e parë, ju aplikoni duke klikuar në butonin ‘Apliko tani’ me formularin tonë. Atëherë do t’ju telefonojmë për një bisedë të shkurtër dhe do të shohim nëse i përmbushni kriteret për të punuar me ne.

Nuk e keni identifikuar ende tregun tuaj? A keni aktualisht shumë pak klientë për produktin / shërbimin tuaj dhe nuk fitoni para të mjaftueshme? Dëshironi të përdorni mundësitë e internetit, por nuk e dini se si? Atëherë ju jeni saktësisht këtu.

Ju mësoni se si të pozicionoheni në treg me produktin / shërbimin tuaj. Ne bëjmë të mundur që ju të jeni të dukshëm profesionalisht në internet në një kohë të shkurtër, edhe pa njohuri teknike paraprake. Kjo ju mundëson të fitoni automatikisht klientë në internet, rrisni të ardhurat tuaja dhe punoni më pak, pavarësisht nga vendndodhja.

Një biznes në internet kursen kosto sepse keni nevojë për më pak punonjës, kurseni më shumë kohë dhe gjeneroni më shumë të ardhura. Ju jeni i pavarur nga vendndodhja, ju qëndroni mbi konkurrencën tuaj me procese inovative. Më në fund, biznesi juaj është i përgatitur për të ardhmen me struktura moderne. Edhe në kohë sfiduese me kërkesa që ndryshojnë me shpejtësi në botën tonë dinamike.

en_USEnglish