fbpx

Ky trajnim perfshin:

PyCoaching nga MakerMinds

Zhvillimi i Python
Niveli: Bazik në të avancuar
makerminds-logo

MakerMinds

Ky trajnim perfshin:

Mirësevini në trajnimin PyCoaching MakerMinds

Misioni ynë është të ofrojmë trajnim të cilësisë së lartë për individët që dëshirojnë të përmirësojnë shkathtësitë e tyre në programimin në Python dhe konceptet e Programimit te Orientuar ne Objekte. Pavarësisht nëse jeni duke filluar ose synoni të përmirësoni ekspertizën tuaj, jemi të përkushtuar të ju udhëhoqim në një udhëtim të mësimit dhe zhvillimit. Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të përparuar dhe për të zhvilluar shkathtësitë tuaja në programimin në Python.

Për kë është ky trajnim?

Ky trajnim është i përshtatshëm për të gjithë, nga fillestarët deri te ata me përvojë. Nëse filloni, do të mësoni bazat e gjuhës Python dhe si të krijoni programe të thjeshta. Nëse jeni me përvojë, do të hulumtojmë temat e thella të Python, duke përfshirë strukturat e të dhënave të avancuara dhe programimin funksional.