fbpx

Ky trajnim perfshin:

WebDevs nga MakerMinds

HTML + CSS + JavaScript
Niveli: Bazik në të avancuar
makerminds-logo

MakerMinds

Ky trajnim perfshin:

Mirësevini në trajnimin WebDevs MakerMinds

Mirësevini në trajnimin tonë për të përshpejtuar shkathtësitë tuaja në zhvillimin web! Ne, në MakerMinds, jemi të përkushtuar për të ofruar një trajnim cilësor për zhvilluesit web, duke e filluar nga nivelja bazike dhe duke ju ndihmuar të avancoheni drejt niveleve më të larta të njohurive dhe shkathtësive.

Për kë është ky trajnim?

Ky trajnim është i përsosur për këdo që dëshiron të sigurojë që kodi i tyre është i besueshëm dhe efikas.

Nëse jeni fillestar, ky trajnim do t’ju ofrojë një bazë të fortë në zhvillimin full-stack. Do të mësoni si të shkruani kod që siguron që aplikacioni juaj funksionon siç pritet në të dy anët, në frontend dhe backend. Kjo është një aftësi jetike ndërsa filloni të ndërtoni aplikacione më komplekse.

Për zhvilluesit me përvojë, ky trajnim ofron një mundësi për të rafinuar dhe zgjeruar aftësitë tuaja të zhvillimit full-stack. Do të mësoni si të përdorni API-t për testim në backend dhe si të përdorni teknologjitë e frontend si React për të zhvilluar interfejsët e përdoruesit, duke bërë aplikacionin tuaj më të fortë dhe më të besueshëm në të dy anët e tij.