MAKERMINDS

PREJ NJË SOFTUER INXHINIER NË NJË TRAJNER PROFESIONAL ONLINE.

Ndërtimi i një biznesi me fitime të larta në internet në tre muaj si trajner për zhvillimin e softuerit. 

Pse jeni këtu?

A jeni një softuer inxhinier dhe doni më shumë liri, kohë dhe të ardhura? A jeni duke menduar të filloni biznesin tuaj apo po punoni tashmë si i pavarur? Është koha të kuptojmë se ne si një softuer inxhinier kemi parakushtet e përsosura për t'u bërë sipërmarrës shumë të suksesshëm.

Avantazhet

Sepse puna jonë puna jonë bazohet në mendimin analitik dhe algoritmik. Ne kemi aftësinë për të ndarë proceset komplekse në nën-hapa dhe duke i bërë ato të menaxhueshme. Ne jemi arkitektë të automatizimit dhe sistematizimit të proceseve. Është e rëndësishme për ne që të sigurojmë softuerin përmes testeve dhe në këtë mënyrë të mundësojmë optimizimin për rritjen e efikasitetit pa shkatërruar atë që tashmë po funksionon. Ne punojmë plotësisht dixhitalisht dhe, përveç njohurive tona shumë të vlefshme, na duhet vetëm kompjuteri ynë.

Zgjidhja jonë

Për atë arsye, ne në MakerMinds kemi zhvilluar një program mentorimi me të cilin mund të zhvilloni, të promovoni dhe të shisni me sukses programin tuaj të trajnimit në internet në tre muaj. E vetmja që ju nevojitet është njohuria juaj si softuer inxhinier .

Program Mentorimi

Në sistemin tonë hap pas hapi, ne do t'ju tregojmë se si të konvertoni ekspertizën tuaj në një produkt të trajnimit dixhital, të fitoni klientë të rinjë në internet dhe të realizoni shitjet tuaja të para në kohë të shkurtër. Ndryshe nga shumica e të vetëpunësuarve që tregtojnë kohë për para, ju krijoni një biznes që funksionon pavarësisht nga koha dhe vendndodhja, e cila ju kthen nga një softuer inxhinier në një sipërmarrës online të suksesshëm.

SI FUNKSIONON?

registration-image-website-mmks

APLIKIMI

Aplikoni për programin tonë të mentorimit duke përdorur formularin tonë të aplikimit. Jepni disa informacione për veten tuaj, kështu që ne kemi mundësinë të mësojmë më shumë rreth situatës dhe objektivave tuaja aktuale.

callcenter-employee

KONTAKTI I PARË

Pas sigurimit të të dhënave tuaja të kontaktit, ne do të kërkojmë për ju për një bisedë përmes telefonit. Ne do të zbulojmë nëse përshtateni në programin tonë dhe më e rëndësishmja, nëse ne përshtatemi me ju. Në rast se përputhemi, ne do të rregullojmë thirrjen vijuese konsultuese.

online-learning-man-woman

THIRRJE KONSULTUESE

Në këtë thirrje me një kohëzgjatje prej rreth 45 minutash, ne diskutojmë qëllimet tuaja në më shumë detaje dhe zhytemi më thellë në programin tonë, që do të ndryshojë pikëpamjen tuaj për krijimin e një biznesi në internet përgjithmonë.

online-collaboration-digital-work

BASHKËPUNIMI

Pasi të kenë përfunduar të gjithë hapat e mëparshëm, asgjë nuk qëndron në rrugën tonë për të filluar aventuren tuaj për t'u bërë një sipërmarrës online me një biznes dixhital dhe me fitim të lartë dhe të shkallëzuar.

KUSH JEMI NE?

SOFTUER INXHINIERË ME EKSPERTIZË TË BIZNESIT DIXHITAL

MakerMinds u themelua në vitin 2019 dhe operon në distancë (full-remote) me baza në Gjermani dhe Kosovë.  

Misioni ynë është të fuqizojmë njerëzit me njohuri në fushën e zhvillimit të softuerit për të ndërtuar një biznes të shkallëzuar në internet duke shndërruar njohuritë e tyre në një produkt dixhital.

Sepse ne vetë vijmë nga fusha e zhvillimit të softuerit, veprojmë plotësisht në distancë dhe sigurojmë produkte dixhitale nga vetja, ne jemi ekspertët tuaj që dëshironi të keni në krah, kur bëhet fjalë për fillimin e biznesit tuaj të suksesshëm në internet. 

sqShqip